Inspiratie

10 brute motorhelmen voor mannen

Zoek je een brute motorhelm voor mannen? Wij hebben voor jouw gemak uitgezocht wat de vetste motorhelmen van het moment zijn.

Bij ons kun je niet de goedkoopste motorhelmen kopen. Voor Chinese imitatie merken en brakke merken moet je naar de concurrent. Wij verkopen veilige, gecertificeerde helmen van degelijke, innovatieve Europese merken die met gevoel voor stijl zijn gemaakt. Denk aan ROOF, MT Helmets, BELL Helmets en Shark.

Elke motorhelm in ons assortiment heeft een ECE keurmerk en is goedgekeurd voor op motor en scooter.

We hebben een selectie van motorhelmen voor mannen gemaakt. Denk aan stoere integraalhelmen, sportieve systeemhelmen en populaire, retro jethelmen.

ROOF BOXER V8 FULL BLACK voor de naked bike rijders

Oh oh oh wat een helm. De ROOF Boxer V8 in het zwart is gruwelijk vet. Een OG systeemhelm onder de naked bike rijders.

Feeling like Valentino Rossi met de Shark Spartan Lorenzo

De HJC Trion is een lichtgewicht integraalhelm die je gehele hoofd beschermd. Het zwart icm de neon roze accenten maakt hem erg sportief.

High end Urban Boxxer motorhelm met dikke carbon inleg

Vond je de HJC Trion een tikkeltje saai? Dan is de HJC Dosta misschien meer jouw smaak. Erg stoer en agressief uiterlijk en uiteraard ook rete veilig. Ideaal voor vrouwen die niet bang zijn om uit de bocht te vliegen.

Shark S-drak jethelm

Met deze Shark op je hoofd ben je een echte eindbaas.

Shark Spartan Zarco integraalhelm is lekker veilig

Een mooie, uitgesproken jethelm. Deze motorhelm past bij iedere outfit.

Goedkope motorhelm voor mannen

Een betaalbare motorhelm die ook nog eens mooi oogt. Ook populair als scooterhelm.

Zorgen dat de linkerbaan leeg blijft als je met deze langs helm komt vliegen

Wat een motorhelm is dat zeg. De BELL Broozer hier in het matzwart is ook verkrijgbaar in andere tinten.

Fully carbon en klaar voor het circuit

Een uitgebalanceerde motorhelm voor dames met retrolook.

Brute Hollandse kleurencombinatie

Waarom is de BEON Design in het matzwart de populairste scooterhelm onder dames? Het is waarschijnlijk een combinatie van factoren. Een lage prijs, modieuze uitstraling en eenvoudig ontwerp dat veel vrouwen overtuigt.

BEON Stratos systeemhelm voor racefanaten

Waarom is de BEON Stratos zo gaaf? Het is waarschijnlijk een combinatie van factoren. Een lage prijs, sportieve looks en een tikkeltje agressief ogend is wat veel mannen overtuigt. Daarnaast is dit een mooi en goedkoop alternatief voor de ROOF Boxer die twee keer zo duur is.

Welke motorhelm is jouw favoriet?

Smaken en voorkeuren verschillen. Zo ook bij het kopen van een motorhelm. De een zoekt een integraalhelm om het volledige gezicht mee te beschermen. De ander een jethelm met een sportieve look and feel.

Wat je wens ook is. Bij MOTOMASU helpen en adviseren we je graag verder. Een motorhelm moet ten eerste vooral veilig zijn. Daarom verkopen we alleen goedgekeurde helmen en wordt elke helm bij ons standaard verzekerd. Zodat jij er goed uit blijft zien en met een goed gevoel de weg op kan gaan.