Home » Winkel » Kenny MX

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Merk van Franse origine

Het merk Kenny Racing is in 1981 ontstaan in Frankrijk. Ze verkopen niet alleen helmen, maar ook allerlei sportkleding en accessoires voor off-road rijders. Het bedrijf maakt slechts een deel van de producten in de Franse fabriek; de ontwikkeling en het ontwerp van de hele collectie is namelijk volledig gemaakt in de studio in Amiens, Frankrijk. De productie dichtbij de studio kan prototypes maken, originele ontwerpen en prints op textiel maken en veel items voor fiets en motoren maken.

Team met ervaring in de racewereld

Het bijzondere van Kenny Racing is dat de medewerkers zelf de doelgroep zijn; ze zijn zelf gepassioneerde off-road rijders. Daardoor weten ze wat ze nodig hebben in elke discipline van de sport. Door hun ervaringen worden innovaties doorgevoerd en producten verbeterd. Elke klant is voor Kenny Racing belangrijk: het doel is om iedereen het beste product te geven die hij of zij nodig heeft. De producten van Kenny worden gedragen door zowel amateurs als de beste motorcrossers. Dit komt doordat het merk de disciplines kent en uitstekende kwaliteit levert.

MX Helmen

Kenny heeft een uitgebreid assortiment crosshelmen. Bij Motomasu vind je twee verschillende soorten Kenny helmen: de Kenny MX Explorer en de Kenny MX Extreme.

Kenny MX Explorer

De Explorer is een nieuwe helm die voorzien is van een dubbel schermsysteem met een anti-aanslag en antikras vizier en een intern zonnevizier. De helmschaal is gemaakt van polycarbonaat, wat ervoor zorgt dat de helm redelijk licht is (1.500 gram). Uiteraard kun je van deze helm goede dingen verwachten. Zo heeft de helm meer dan voldoende ventilatie en heeft het geïntegreerde veiligheidsdeflectoren. Ook is de helm voorzien van een snelsluitsysteem en is de binnenvoering uitneembaar en wasbaar.

Kenny MX Extreme

Ook de Extreme helm heeft de meeste toepassingen die de Explorer helm ook heeft. De Extreme helm is alleen wat zwaarder, doordat er in de helmschaal ook plastic zit. Daarnaast heeft de Extreme geen verf en lak afwerking, geen standaard Pinlock en geen geïntegreerde veiligheidsdeflectoren.

Kenny MX Helm kopen?

Wil je een Kenny MX helm kopen? Dan ben je bij Motomasu aan het juiste adres. Wij hebben de Kenny helmen voor een enorm scherpe prijs in ons assortiment. Kies uit verschillende soorten, maten en kleuren. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!