Home » Winkel » ROOF Helm

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Franse origine

De ROOF Helmen zijn opgericht door Chantal en Claude Morin aan de Franse Rivièra. Daar zit het bedrijf nog steeds, inclusief eigen laboratorium. De machines zorgen ervoor dat elke helm de certificering haalt die het nodig heeft. Alle helmen van ROOF zijn daardoor veilig en ECE-goedgekeurd. Bij Motomasu koop je snel, makkelijk en voor een eerlijke prijs een ROOF Helm die bij jou past.

Geschiedenis van ROOF Helmen

De eerste helm die door ROOF op de markt was gebracht, was de Roadster. Op deze helm werd voor het eerst het vizier gelanceerd, iets dat de rest van de helmen nu ook hebben. Daarna kwam de Boxer, wat een ontzettend populaire motorhelm werd. De Boxer helm heeft het merk ROOF volledig op de kaart gezet. Dit kwam mede door het 180° roterende kinstuk. Na meer dan een miljoen verkochte exemplaren en vele Boxer helmen later, is de Boxer door de generaties heen een benchmark geweest in modulaire categorie helmen.

20 jaar na de release van de Boxer Helm zette ROOF de revolutie voort door de Boxxer Carbon te lanceren, een enorme update ten opzichte van de Boxer. Ook de Desmo helm gooide hoge ogen, doordat het de eerste allround integraalhelm was met de nieuwste technologieën die enorm populair was bij lange afstand rijders. Daarna kwam de Rover, een jethelm uitgerust met een panoramisch vizier.

ROOF is populair over de hele wereld

ROOF is gedurende de jaren een ontzettend populair helmen merk geworden voor allerlei soorten rijders. Ondertussen is het merk al aanwezig in meer dan 35 landen en werelddelen, zoals Japan, Mexico, Australië, Oost-Europa, Noord-Afrika en nog veel meer. Dit brengt vele mogelijkheden met zich mee. ROOF heeft veel samenwerkingspartners, waaronder in Vietnam, waardoor ze snelle distributie kunnen garanderen en een groot netwerk kunnen opbouwen. Het doel is om de ROOF Helmen voor iedereen toegankelijk te maken.

ROOF Helmen bij Motomasu

Wil je graag een ROOF Helm kopen? Dat kan gemakkelijk en snel bij Motomasu. Wij hebben de gaafste en nieuwste ROOF Helmen in de collectie. Van ROOF Boxer V8 tot de ROOF Boxxer Carbon. Kies uit populaire kleuren zoals rood, wit, zwart en mat zwart. En: bij aankoop verzekeren wij gratis jouw ROOF motorhelm. Dus bekijk nu snel ons aanbod en koop jouw favoriete ROOF Helm! Populaire ROOF Helmen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld de ROOF Boxer V8 en de ROOF RO9 Boxxer.

ROOF Boxer V8

De ROOF Boxer V8 is de meest iconische helm onder de motorrijders. Het merk steeg flink in aanzien en bekendheid door de lancering van deze Boxer helm, en dat is niet zo gek. De unieke uitstraling, de rode beveiligingsclips aan de zijkant en de ventilatie bij de kin maken deze ROOF Boxer V8 een unieke systeemhelm. Bij Motomasu koop je de ROOF Boxer V8 voor de goedkoopste prijs van Nederland.

ROOF RO9 Boxxer

De ROOF RO9 Boxxer is een nieuwe, verbeterde variant van de ROOF Boxer V8. Ook deze motorhelm is enorm populair. Niet zo gek, want alle voordelen van de V8 zijn meegenomen naar de RO9 en nóg beter gemaakt. Zo heeft de RO9 een volledig wegklapbaar vizier. Alle verbeteringen hebben van deze motorhelm een meer allround helm gemaakt. De helm is dus geschikt voor zowel korte ritten binnen de stad als langere ritten buiten de stad. Bij Motomasu koop je de ROOF RO9 Boxxer voor de goedkoopste prijs van Nederland.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met Motomasu.