Gratis verzending met PostNL
Al onze helmen zijn ECE gekeurd en veilig voor motor, brommer en scooter
Voor 23:00 besteld morgen in huis
Scooterhelm kopen

Koop jouw helm online bij Motomasu

Je wilt er goed uitzien. Ook met een helm op je hoofd. Dan zit je bij Motomasu goed. Motomasu is afgeleid van het Japanse woord motomausu en betekent motormuis in het Nederlands.

Bekijk al onze helmen

Je wilt er goed uitzien met een helm op je hoofd

Het begon met een simpel idee. Je wilt er goed uitzien, ook met een helm op je hoofd. Laten we een webwinkel beginnen waar je iconische brommer-, motor- en scooterhelmen kunt kopen. Kwalitatief hoogwaardige helmen met modieuze uitstraling. Eigentijdse producten met unieke prints in stijlvolle kleuren. Ontworpen met oog voor detail.

ROOF helmen

Waarom een helm van Motomasu?

Gratis verzending

Alle helmen in onze webshop worden gratis thuisbezorgd door PostNL. Je betaalt dus geen verzendkosten.

ECE keurmerk

Al onze helmen zijn voorzien van een ECE-22.05 keurmerk en dus veilig voor snorfiets, brommer, scooter & motor.

Alleen A-merken

Motomasu heeft alleen helmen van de beste A-merken in het assortiment. Je vindt bij ons dus geen imitatie- of namaakhelmen.
ROOF Boxer helm

De meest bijzondere helmen webwinkel van Nederland

We zijn een onafhankelijk merk en niet gelieerd aan één leverancier. Ons streven is om van de gaafste helm merken de meest bijzondere helmen in onze collectie op te nemen.

Ons assortiment breiden we steeds verder uit zodat we onszelf oprecht de meest bijzondere helmen webwinkel van Nederland mogen noemen. Ken jij een helmen merk dat ons helpt bij het bereiken van dit doel en we zeker eens moeten checken? Laat het ons weten.

Kwaliteitshelmen

Kwaliteit over kwantiteit

Wij verkopen alleen motor- en scooterhelmen met een ECE keurmerk. Zodat je snuitje bij een val ongeschonden dezelfde vorm blijft houden. Als een echte motormuis cross jij rond op je brommer, scooter of motor. Maak je een klapper dan wil je zo min mogelijk kleerscheuren oplopen. Dat vinden wij ook belangrijk, want de enige dode muis die wij leuk vinden is Deadmau5. No worries. Bij ons zit je goed.

Motomasu beeldmerk
Hulp nodig?

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

085 - 401 3865 Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur