Over ons

Welkom bij MOTOMASU

Je wilt er goed uitzien. Ook met een helm op je hoofd.

Het begon met een simpel idee. Je wilt er goed uitzien, ook met een helm op je hoofd. Laten we een webwinkel beginnen waar je iconische brommer-, motor- en scooterhelmen kunt kopen. Kwalitatief hoogwaardige helmen met modieuze uitstraling. Eigentijdse producten met unieke prints in stijlvolle kleuren. Ontworpen met oog voor detail.

MOTOMASU is afgeleid van motomausu en betekent motormuis in het Japans.

Onze Missie

De meest bijzondere helmen webwinkel van Nederland

We zijn een onafhankelijk merk en niet gelieerd aan één leverancier. Ons streven is om van de gaafste helm merken de meest bijzondere helmen in onze collectie op te nemen.

Ons assortiment breiden we steeds verder uit zodat we onszelf oprecht de meest bijzondere helmen webwinkel van Nederland mogen noemen. Ken jij een helmen merk dat ons helpt bij het bereiken van dit doel en we zeker eens moeten checken? Laat het ons weten.

Quality beats quantity

Safe & Sound

Wij verkopen alleen motor- en scooterhelmen met ECE keurmerk. Zodat je snuitje bij een val ongeschonden dezelfde vorm blijft houden.

Als een echte motormuis sjees jij rond op je brommer, scooter of motor. Maak je een klapper dan wil je zo min mogelijk kleerscheuren oplopen. Dat vinden wij ook belangrijk want de enige dode muis die wij leuk vinden is Deadmau5.

No worries. Bij ons zit je goed.

Gratis helm verzekering

Je helm is bij ons gratis verzekerd bij ongevallen.

Een ongeluk krijgen is al erg genoeg. Gelukkig was jij zo slim om je helm bij MOTOMASU te kopen. Kun jij aantonen dat je een ongeval hebt gehad waardoor de helm niet meer veilig te gebruiken is? Dan ruilen we je helm gratis om.

Verzekerd Bij ongevallen
Looptijd tot 1 jaar na aankoop
Aanspraak maken Neem contact op met de klantenservice