Gratis verzending met PostNL
Al onze helmen zijn ECE gekeurd en veilig voor motor, brommer en scooter
Voor 23:00 besteld morgen in huis

Je bestelling retour sturen doe je zo

Meld je bestelling eerst bij ons aan om deze te retourneren. Een product mag alleen gepast zijn (niet gebruikt) als het wordt teruggestuurd. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons niet aangenomen.

Retour aanmelden

14 dagen bedenktermijn

Je hebt 14 dagen bedenktijd om ongebruikte artikelen te retourneren

Wil je één of meerdere helmen retourneren? Doe dat dan binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. De artikelen moeten ongebruikt zijn om te kunnen retourneren.

Retour aanmelden

Meld je retour aan via ons formulier

Je retour aanmelden kan snel en eenvoudig via ons online formulier. Houd je bestelnummer en e-mailadres bij de hand en klik op onderstaande knop om te beginnen. Je kan vervolgens een verzendlabel downloaden die je op de verpakkingsdoos kan plakken.

Retour aanmelden

Retour versturen

Stuur je bestelling zo goed mogelijk retour

Je bent zelf verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk retour sturen van jouw bestelling. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele vermissing of beschadiging van het retour gestuurde pakket. Om deze vervelende situaties te voorkomen, geven we graag een aantal tips over hoe je jouw retour het beste kan versturen.

Gebruik de juiste verzenddoos of verpakking inclusief juiste opvulling. Het beste is om de verpakking te gebruiken waar je pakket ook mee is verzonden. Zorg dat het adres van de ontvanger en je eigen adres duidelijk is vermeld. Mocht er iets misgaan, dan wordt het pakket weer naar jou verstuurd. Meer tips zijn te vinden op de website van PostNL. Wil je een dure helm retourneren? Je kan er ook voor kiezen om je retour verzekerd te versturen.

Binnen 7 dagen je geld terug

We storten zo snel mogelijk het geld terug op je rekening

Terugbetaling gebeurt via de door jou gekozen betaalmethode. Motomasu heeft het recht een schadevergoeding in rekening te brengen indien het product niet aan de retourvoorwaarden voldoet.

Motomasu beeldmerk
Hulp nodig?

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

085 - 401 3865 Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur