Inspiratie

Gaafste en meest iconische helmen aller tijden

iconische helmen

Vanuit de popcultuur zijn we opgegroeid met fantastisch mooie helmen. Zo mooi zelfs dat veel hedendaagse motorhelmen die je gewoon in de winkel kunt kopen hierdoor zijn geïnspireerd.

We hebben een bescheiden poging gedaan om een aantal van deze helmen onder elkaar te zetten.

Stormtrooper helm uit Star Wars

Wellicht de meest iconische helm uit de filmgeschiedenis

De eerste helm die bij ons in gedachten opkwam was de helm gedragen door de infanteristen van het Galactische Keizerrijk, beter bekend onder de naam Stormtroopers.

De BEON Stratos B707 in het wit lijkt enorm op de Stormtrooper helm. Een bijzonder complete systeemhelm en is ideaal voor op de brommer of scooter.

BEON B707 wit
BEON B707 Stratos in Stormtrooper geïnspireerd design

Stormtrooper motorhelm voor op de motor?

roof boxxer wit voorkant

Check dan de ROOF Boxxer Helmen. De ROOF Boxxer systeemhelm met glasvezel buitenschaal is dé Stormtrooper look a like helm voor op de motor. In vergelijking met de BEON helm is deze 3 keer zo duur. Je krijgt dan wel een helm die extra sterk is vanwege de glasvezel buitenschaal, zachtere binnenvoering en aan weerszijden automatische vergrendeling. Deze helmen zijn ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld rood en zwart. Ben je van plan om op de motor als een raket over de weg te vliegen? Overweeg dan de ROOF Boxxer carbon uitvoering.